UZ Brussel - Marketing Communication

Klant: UZ Brussel
 

Na de geslaagde projecten voor Genetica en Radiotherapie wil het UZ Brussel het universum van Anja nog breder inzetten in de communicatie van het ziekenhuis. Met onze MarCom animatie tonen we welke unieke troeven animatiefilm toevoegt aan communicatie. 

We hadden het eerder al over het hoe en waarom van Genetische Testing. We hadden het óók al over hoe je je als patiënt correct voorbereidt op radiotherapie. Maar dit keer hebben we het over animatiefilm zélf.  We tonen hoe je er sterk en efficiënt mee kan communiceren. Van inhoudelijk eenvoudig tot complex. Om bondig, enthousiast te maken of met als doel helemaal volledig te zijn. Voor artsen, bezoekers, patiënten,…

 

Zo brengen we het UZB weer een stapje dichter bij haar visie om de communicatie van de vele verschillende diensten op elkaar af te stemmen. Want dat is voor iedereen beter.

“We zien dit als een duurzame samenwerking over meerdere jaren. We geloven heel sterk in de kracht van animatie voor onze communicatie naar patiënten, personeel en andere belanghebbenden”
Eric Vander Oost
Head of Marketing and Communications UZ Brussel

CREDITS

ontwerp en uitvoering: DRIFT

sound: Sounddesigner.be