MyMinFin Anywhere

Ook de overheid volgt de trend waarbij documenten makkelijk te raadplegen en letterlijk overal binnen handbereik zijn. De MyMinFin toepassing is daarop geen uitzondering.

En dat woordje letterlijk mag je heel… letterlijk nemen. Je Tax-On-Web aangifte of de akte van je woning online raadplegen kan vanaf nu dus net zo goed van thuis uit als vanuit de jungle.

 

We tonen centraal een personage in een snel wisselende omgeving. Ondanks de steeds meer uitdagende situatie waarin het personage terechtkomt kan het zonder problemen actief blijven in de MyMinFin app.

De overdrijving in de decors en het hoge animatie tempo benadrukken het gebruiksgemak en zorgen daarmee voor een activerende dynamiek.

 

Twee filmpjes zijn het resultaat. Eén filmpje met de focus op de smartphone en het andere met een laptop. Allebei in het 1:1 formaat voor gebruik op de sociale media.

 

 

Het concept en storyboard kwam uit de koker van Bridgeneers. Wij vulden de grafische stijl en animaties in. De techniek is de ons zeer vertrouwde 2D illustratiestijl die we hier gericht aanvullen met enkele 3D animaties om bijvoorbeeld de smartphone een overtuigende draaiing te geven.

 

Want aan de dingen een overtuigende draai geven, dat is nu net wat wij bij DRIFT graag doen.