Plataan Business Central Booster

Onze taak: help Business Central Booster hun plaats claimen tijdens de Directions EMEA 2021 beurs in Milaan met een opvallende animatie en dito ingeklede stand. Een project in de hoek van de Brand Awareness dus.

Plataan tv

Business Central Booster geeft online opleiding in het Microsoft Dynamics 365 Business Central platform. Een persoonlijke coach en vele real-life cases en scenario’s maken hun leeromgeving uniek.

Het concept is eenvoudig, doeltreffend en gebaseerd op het Business Central Booster logo. Wij tonen de raket-simulator waar je als cursist in plaatsneemt om de kneepjes van Microsoft Dynamics 365 te leren.

 

We brachten de troeven van BCB op een heldere manier in beeld. Eenvoudige vormen stellen de cases voor. Het uitgebreide lesmateriaal wordt getoond, net als de ondersteunende community en – de grote troef – de personal coach die je van begin tot eind begeleidt. Omdat de film zowel met als zonder de audio duidelijk moest blijven, wordt de stem van de coach die uit de simulator-intercom komt op beeld getoond.

Legt de kandidaat aan het einde een geslaagde test af, krijgt die zijn badge en kan daarmee, hop, de echte wereld in mét de nodige voorsprong.

 

We ontwikkelden eveneens de visuele invulling van de stand. Een totaalpakket waarmee Business Central Booster zijn merk en individualiteit kon uitstralen tijdens de beurs. Tot slot maakten we in dezelfde grafiek enkele visuals voor op de website van Business Central Booster om de learning journeys op een speelse maar duidelijke manier te visualiseren.