Skilld

Het aantal werknemers van AE is in enkele jaren tijd zeer sterk toegenomen. Ze werken vaak op locatie en wie toch ’s middags rond de tafel tafel zit kent al lang niet iedereen meer. Dat is potentieel een grote groep mensen die niet weten wat ze aan elkaar hebben waardoor veel energie verloren gaat in de zoektocht naar het juiste talent op de juiste plaats.

Skilld is het platform waarop het personeel kan communiceren over zijn kennis, interesses en wensen. Het voornaamste doel van Skilld is de juiste mensen bij mekaar krijgen. Kennis koppelen aan vragen en werknemers de kans geven hun carrière zo goed mogelijk uit te bouwen volgens waar ze goed in zijn en heen willen.

Drift werkt bijzonder snel en professioneel en zorgt voor AE-movies met frisse insteek en herkenbare visuals.

Laura Van Duijvenbode – MarCom Officer

 

Maar een platform is niets waard als het niet gebruikt wordt. Daarom wil AE het personeel enthousiast maken over de mogelijkheden die Skilld biedt. En dus kwamen ze, niet voor het eerst, uit bij DRIFT.

AE is een vernieuwend bedrijf dat out-of-the-box durft denken. Daarom kozen wij voor een zeer vrolijke en kinetische animatie, tot de nok toe gevuld met karakters. De animatie is snel en het opzet ongewoon. Daardoor houdt ze ook mensen die veel gewoon zijn bij de les.

De enige vraag die overblijft: ben je eerder een groot geel vierkant of net een kleine blauwe cirkel?

CREDITS

ontwerp en uitvoering: DRIFT

sound: Sounddesigner.be