KAMP C - 't CENTRUM

Klant: Kamp C

Hoe krijg je mensen zo ver hun schouders te zetten onder een project met een haast onbekende aanpak als ‘circulair’ bouwen? Kamp C stond voor die opdracht aan de vooravond van hun eerste masterclasses en schakelde DRIFT in om dit mee tot een goed eind te brengen.

Als autonoom provinciebedrijf uit Antwerpen is de missie van Kamp C de transistie naar een duurzame samenleving versnellen. Om het eerste geheel circulaire gebouw in België te maken, zoeken ze partners die in verschillende domeinen expertise kunnen bijdragen. De experts moeten van het ’t Centrum een echte innovatie-hotspot maken. Tijdens verschillende masterclasses brengt Kamp C mogelijke partners samen en maken ze ze warmvoor het idee.

 

 

Op het moment van de vraag was er nog maar weinig bekend over het te bouwen project. De uitdaging was dan ook om visueel inhoudelijk te communiceren zonder te concreet te worden. Wij werkten daarom een visuele stijl uit die knipoogt naar het constructivisme. We speelden met veranderingen in perspectief en compositie om zo te verrassen, uit te dagen en te blijven boeien.

 

 

Mede dankzij onze animatie liepen de masterclasses vol en werden er voldoende partners gevonden. En ’t Centrum? Dat krijgt ondertussen écht vorm.

 

CREDITS

ontwerp en uitvoering: DRIFT

sound: Sounddesigner.be